İlköğretim Bölüm Başkanlığı Teşekkür ve Ödül Töreni

Eğitim Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda 22.02.2016 Pazartesi günü, İlköğretim Bölümünde idari görev yapmış olan öğretim üyelerine görevde bulundukları sürede bölüme yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ve ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde, 26.04.2011 ile 18.06.2015 tarihleri arasında Bölüm Başkan Yardımcısı ve Sınıf Eğitimi ABD Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Halil İbrahim SAĞLAM’a, 26.04.2011 ile 12.06.2014 tarihleri arasında İlköğretim Bölüm Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Aysun ÖZTUNA KAPLAN’a ve 03.12.2013 ile 21.12.2015 tarihleri arasında Okul Öncesi Eğitimi ABD Başkanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Suat KOL’ a bölüme yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Düzenlenen teşekkür ve ödül törenine, İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa YILMAZLAR, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Yüksel GÜÇLÜ ve Yrd. Doç. Dr. Nuray ÇALIŞKAN DEDEOĞLU, Okul Öncesi Eğitimi ABD Başkanı Prof. Dr. Ayşe GÜLER KÜÇÜKTURAN, Fen Bilgisi Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Esat ÇETİN, İlköğretim Matematik Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Melek MASAL, Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Sevgi KESKİN ve Sınıf Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Mustafa BEKTAŞ  katıldı.